Weerbericht

Weerbericht

Vrij zonnig lenteweer

Geplaatst op zaterdag 25 maart 2017 om 08:15 door Ed Aldus

Vandaag is het vrij zonnig met alleen wat hoge sluierbewolking en blijft het droog. In de namiddag loopt de temperatuur op naar 10 graden in de Hoge Venen en 15 graden in de Kempen. Er waait een matige en langs de kust vrij krachtige noordoostenwind die wat schraal zal aanvoelen. 

Vanavond en vannacht blijft het helder met alleen velden met hoge sluierbewolking en blijft het droog. De minima bewegen zich tussen 1 graad in de Ardennen en 5 graden langs de kust. De matige en aan zee matig tot vrij krachtige wind waait uit de noordoost sector. 

Morgen is het vrij zonnig met alleen velden met hoge sluierbewolking en blijft het droog. De maxima schommelen tussen 10 graden in de Hoge Venen en 15 graden in de Kempen. Er waait nog steeds een matige en in het kustgebied matig tot soms vrij krachtige noordoostenwind. 

Maandag en dinsdag is het dankzij een hogedrukgebied vrij zonnig en droog. Het wordt gevoelig warmer met maxima oplopend naar 13 tot 17 graden. Woensdag en donderdag wisselend zonnige perioden en enkele wolkenvelden elkaar af en blijft het droog. In een zuidelijke stroming wordt het met 15 tot 20 graden nog wat warmer. 

image description
Ed Aldus
Sinds 2008 als eerste weerman actief bij Buienradar. Daarnaast de vaste weerman van RTV Rijnmond en verzorging weerbewaking diverse grote evenementen.