Over Buienradar

Buienradar - Overal en altijd weer

Benieuwd of het straks gaat regenen? Ga je met de wagen of kan je met de fiets? Met Buienradar weet je altijd wat voor weer je te wachten staat en heb je nooit meer een nat pak!


Download de app in een van de volgende app stores

   


Volledig vernieuwd met fris design!

Met de vernieuwde Buienradar app kan je in één oogopslag zien of je droog naar buiten kan. Met de handige widgets kan je snel zien of het gaat regenen zonder de app te openen.

In onze vernieuwde app zijn ook andere radars en weerkaarten te vinden, zoals:
- Onweerradar
- Sneeuwradar
- Zonradar
- Belgische satellietbeelden
- Europese Buienradar
- Europese satellietbeelden

Daarnaast verzorgen onze meteorologen elke dag voor het geschreven Belgische weerbericht.

In de tabel Komende 24 uur in kan je voor jouw gekozen locatie (óók buitenlandse plaatsen) een uur-tot-uur voorspelling vinden van de temperatuur, het aantal millimeter regen per uur, de neerslagkans, de windrichting en de windkracht. Daarbij worden de gevoelstemperatuur, zonintensiteit, luchtvochtigheid en de zonsopgang en ondergang getoond voor jouw favoriete locatie.

In de 14-daagse kan je de weersvoorspelling voor de komende 14 dagen vinden. De voorspelling wordt in een lijst of grafiek weergegeven.

In Alerts kan je een regenmelding (gratis push notificatie) aanmaken, zodat je een bericht krijgt als het gaat regenen op jouw favoriete locatie. Je kunt deze alerts volledig aanpassen naar jouw tijden en jouw locaties.

Als je geen advertenties wil ontvangen bieden wij het Buienradar Plus abonnement aan voor €1,99 per jaar (iOS) of €1,79 per jaar (Android).

De sneeuwhoogtes kan je vinden door in de zoekbalk één van de 700 beschikbare wintersportlocaties in te typen. Enkele voorbeelden zijn Mayrhofen, Flauchau, Gerlos, Val Thorens, Sölden en Saalbach-Hinterglemm. Als je nu naar beneden scrollt, zie je de sneeuwhoogte onder het onderdeel "Nu in ..." en boven de tijden van de zonsopkomst en zonsondergang.

We zijn continu bezig de Buienradar nog actueler, betrouwbaarder en sneller te maken, mede dankzij jouw hulp! Heb je een suggestie, vraag of klacht? Stuur een berichtje via het feedbackformulier (in de app) of via de e-mail (appsupport@buienradar.be). Bedankt!