Actueel

Weerbericht

Weerbericht België

Zeer zonnig en warm

Zeer zonnig en warm

Geplaatst op zondag 05 april 2020 om 10:00 door Ed Aldus

Een hogedrukgebied stuurt droge en warme lucht naar onze streken. Het is dan ook zonnig en het wordt warm. Morgen aan het eind van de namiddag vanuit het westen doortocht van een zwak koufront.

Vandaag is het zeer zonnig in België. De maxima klimmen naar 16 graden op de Ardense Hoogten, 18 graden langs de kust en 21 graden in de Kempen. Er waait een matige zuidoostenwind.

Vanavond en vannacht is het helder met minima tussen 4 graden in de Hoge Venen en 9 graden in Vlaanderen. De matige wind waait uit het zuiden tot zuidoosten.

Morgen is het opnieuw zonnig. In de namiddag neemt de bewolking in het westen toe en eind van de namiddag valt daar lichte regen. In het oosten blijft het vrij zonnig en droog. De maxima liggen tussen 17 graden langs de kust, 18 graden in de Hoge Venen, 20 graden in het centrum en 22 graden in de Kempen. Er staat een matige zuiden- tot zuidwestenwind.

De dagen erna is het mooi en droog weer. Het is vrij zonnig met soms onschuldige wolken. De maxima schommelen tussen 17 en 22 graden. 

image description
Ed Aldus
Al 12 jaar weerman bij Buienradar! Daarnaast de vaste weerman van RTV Rijnmond en verzorging weerbewaking diverse grote evenementen.

Actuele temperatuur

Actuele wind