Weerbericht

Weerbericht

Regenachtig

Geplaatst op maandag 20 november 2017 om 17:15 door Ed Aldus

Vanavond en vannacht is het zwaar bewolkt tot betrokken met soms lichte regen of motregen. Met minima die zich bewegen tussen 6 graden in de Hoge Venen en 9 tot 11 graden in andere streken is het erg zacht. Er waait een matige westen- tot zuidwestenwind.

Morgen is het zwaar bewolkt tot betrokken met soms lichte regen of motregen. In de namiddag krijgen de droge perioden de overhand. De zachte maxima liggen tussen 7 graden in de Ardennen, 11 graden over het centrum en 13 graden langs de kust. Er waait een matige en langs de kust vrij krachtige zuidwestenwind. 

De dagen erna verwachten we woensdag zonnige perioden en blijft het droog. De zachte maxima schommelen tussen 9 graden in de Hoge Venen en 13 graden over het westen. Donderdag is het eerst wisselend bewolkt, in de loop van de namiddag vanuit het westen regen. Met maxima oplopend naar rond 15 graden is het erg zacht voor de tijd van het jaar. Vrijdag is het wisselend tot zwaar bewolkt met buien. We verwachten maxima tussen 10 en 13 graden.

image description
Ed Aldus
Sinds 2008 als eerste weerman actief bij Buienradar. Daarnaast de vaste weerman van RTV Rijnmond en verzorging weerbewaking diverse grote evenementen.