Actueel

Weerbericht

Weerbericht België

Morgen regen

Morgen regen

Geplaatst op woensdag 03 maart 2021 om 17:30 door Ed Aldus

Vandaag is het voorlopig de laatste lenteachtige dag met maxima in de Kempen mogelijk tot 18 graden. Vannacht en morgen trekt een storing doorheen ons land met regen en wordt het gevoelig frisser. De maxima gaan terug naar 7 tot 10 graden.

Vanavond en vannacht raakt het zwaar bewolkt en gaat het vanuit het westen regenen. De minima liggen tussen 3 graden in de Hoge Venen en 6 graden in het westen. Er waait een zwakke veranderlijke wind. 

Morgen is het zwaar bewolkt met perioden van regen. Het wordt gevoelig frisser met maxima tussen 7 graden in Vlaanderen en 10 graden in Belgisch Lotharingen. Er staat een tot matig aantrekkende noordenwind. 

De dagen erna zorgt een hogedrukgebied op vrijdag voor meer zon en blijft het droog. Ten zuidoosten van Samber en Maas is het eerst nog grijs met kans op een vlokje sneeuw. De maxima schommelen tussen 2 en 7 graden. Op zaterdag is het vrij zonnig, zondag verschijnt er meer bewolking. het blijft droog en het wordt 5 tot 8 graden. In de nacht en ochtend verwachten we lichte tot matige vorst met minima tussen -1 en -8 graden.

image description
Ed Aldus
Al jaren weerman bij Buienradar! Daarnaast de vaste weerman van RTV Rijnmond en verzorging weerbewaking diverse grote evenementen.

Actuele temperatuur

Actuele wind