Weerbericht

Weerbericht

Komende week warmer

Geplaatst op zaterdag 23 juni 2018 om 17:00 door Ed Aldus

Het weekend verloopt droog met iets te lage temperaturen voor de tijd van het jaar. Volgende week zorgt een hogedrukgebied voor zonnig en al snel zomers warm weer. De maxima klimmen naar boven de 25°!

Vanavond en vannacht wisselen brede opklaringen en wolkenvelden elkaar af en blijft het droog. De minima bewegen zich tussen 7 graden in de Ardennen en 11 graden in Vlaanderen. De zwakke tot matige wind waait uit het noordwesten.

Morgen wisselen zon en wolkenvelden elkaar af en blijft het droog. Langs de kust wordt het in de loop van de dag vrij zonnig. De maxima liggen tussen 16 graden in de Ardennen en 20 graden over het centrum van het land. De matige wind waait uit het noorden tot noordoosten.

De dagen erna zijn we vertrokken voor een langdurige periode van zonnig en warm zomerweer. De temperatuur gaat dagelijks verder omhoog en in de tweede helft van de week verwachten we maxima tussen 25 en 30°. Het blijft de hele week droog, onweders worden voorlopig niet verwacht!

image description
Ed Aldus
Al 10 jaar weerman bij Buienradar! Daarnaast de vaste weerman van RTV Rijnmond en verzorging weerbewaking diverse grote evenementen.