Azië

Weerbericht

Weerbericht Nederland

Stedentrip-Weer

Stedentrip-Weer

Geplaatst op maandag 26 september 2022 om 05:00 door Ed Aldus

Het weer in Barcelona ziet er voor de komende dagen goed uit. Op maandag en dinsdag is er flink wat zonneschijn en blijft het droog. In de middag komt de maximumtemperatuur uit op ongeveer 23 graden. 'S nachts koelt het af naar een graad of 15. Ook op woensdag is het heerlijk weer met veel zon en blijft het droog. Het wordt dan een graad of 24. Op donderdag neemt in de middag de bewolking toe en volgen enkele regen- en onweersbuien. De temperatuur komt dan niet hoger meer uit dan 22 graden. Vrijdag is het dan weer uitstekend weer met flink wat zon en blijft het droog. Door de buien is het wel afgekoeld met 's middags een maximum van 21 graden.

In Kopenhagen is het de komende tijd wisselvallig. Op maandag domineert de bewolking met soms wat zon en valt er ook een enkele regenbui. De temperatuur komt niet hoger uit dan 14 graden. Op dinsdag domineert de bewolking het weerbeeld en vallen er buien. Met een middagtemperatuur van 13 graden is het aan de kille kant. Op woensdag en donderdag verandert er weinig in het wisselvallige weerbeeld. Er is dan ook veel bewolking aanwezig met af en toe zon en er vallen buien. Het wordt 's middags ongeveer 13 of 14 graden. Vrijdag komt de zon wat vaker tevoorschijn en valt er nog een enkele bui. In de temperatuur verandert weinig.

In Wenen is het op maandag wisselend bewolkt en bestaat er kans op een regenbui. Het is de warmste dag voor de komende dagen met een temperatuur van een graad of 19. Op dinsdag is er veel bewolking aanwezig en gaan er ook buien vallen. De temperatuur komt op een lager niveau uit en komt niet meer boven de 14 graden. Op woensdag en donderdag is het wisselend bewolkt en lijkt het vrijwel droog te blijven. Het wordt 's middags ongeveer 15 graden. Ook op vrijdag is er af en toe zon en aan het eind van de dag neemt de kans op enkele buien toe. De temperatuur komt dan uit op 16 graden.

Het weerbeeld in Manchester is de komende tijd licht wisselvallig. Zo laat op maandag de zon zich af en toe zien en valt er mogelijk een bui. De temperatuur komt uit op een graad of 14. Dinsdag is er tamelijk veel bewolking met enkele buien. Het wordt dan nog maar 12 graden. Op woensdag en donderdag wisselen zon en bewolking elkaar af en bestaat er slechts kans op een lokale bui. De temperatuur boekt een bescheiden winst en komt 's middags uit op 14 of 15 graden. Vrijdag is de minste dag van de week met een grote buienkans en wordt het maximaal 15 graden.