Afrika

Weerbericht

Weerbericht Nederland

Stedentrip-weer

Stedentrip-weer

Geplaatst op zaterdag 03 juni 2023 om 09:00 door Ed Aldus

Als je binnenkort een stedentrip in Europa gaat maken, wil je natuurlijk graag weten wat voor weer je kunt verwachten. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat, zullen wij de weersverwachting voor jou in de gaten houden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte weersomstandigheden en weet je van tevoren wat je mee moet nemen en waar je rekening mee kunt houden. Op die manier kun je optimaal genieten van je stedentrip, zonder dat het weer een spelbreker wordt.

Het weer in Londen is dit weekend perfect te noemen voor een stedentrip. Op zaterdag is er flink wat zon met wat lichte bewolking en blijft het droog. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 22 graden. Op zondag schijnt de zon volop en bij een matige noordoostenwind wordt het in de middag opnieuw een graad of 20. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn er perioden met zon en enkele stapelwolken. Het blijft aanhoudend droog en de maximumtemperatuur komt uit op zo'n 20 of 21 graden.

In New York is het zaterdag eerst bewolkt met in de loop van de middag wat vaker de zon erbij. In de ochtend is er nog kans op een lichte regenbui, maar in de middag blijft het gewoon droog. De temperatuur bedraagt 's middags 21 graden. Zondag is een mooie dag met veel zonneschijn en blijft het droog. Er staat maar weinig wind uit het noorden en de temperatuur bereikt in de middag een maximale waarde van 23 graden. Maandag en dinsdag is het licht wisselvallig met een afwisseling van zon en bewolking en valt er soms een lichte regenbui. Het wordt wat warmer met een maximumtemperatuur tot 24 graden. Woensdag is het wisselvallig met een wat grotere kans op een paar regenbuien en af en toe zon. De temperatuur komt in de middag niet hoger uit dan 21 graden.

Het weer in het Italiaanse Milaan is de komende dagen sterk wisselvallig. Zo is het in het weekend wisselend bewolkt en vallen er regen- en onweersbuien. Met een middagtemperatuur tussen 23 en 25 graden zal het benauwd aanvoelen. Op maandag is er amper zon en vallen er opnieuw regen- en onweersbuien. De middagtemperatuur komt dan uit op 24 graden. Dinsdag zien we een afwisseling van zon en bewolking en blijft het eveneens niet droog. Het wordt wel wat warmer met 26 graden. Woensdag is het ook een wisselvallige dag met enkele buien, maar in de middag stijgt de temperatuur naar 27 graden.

Het weer in Lissabon ziet er wat dat betreft veel beter uit. In het weekend schijnt de zon volop en is er alleen op zaterdag kans op een lichte bui. Met een middagtemperatuur van 26 of 27 graden is het warm. Maandag en dinsdag verlopen zonnig en blijft het droog. De temperatuur verandert nauwelijks en blijft rond de 27 graden. Woensdag wordt gedomineerd door bewolking en kunnen er enkele buien vallen, mogelijk gepaard met onweer. De middagtemperatuur van 23 graden is dan iets koeler.Als je binnenkort een stedentrip in Europa gaat maken, wil je natuurlijk graag weten wat voor weer je kunt verwachten. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid op reis gaat, zullen wij de weersverwachting voor jou in de gaten houden. Zo hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte weersomstandigheden en weet je van tevoren wat je mee moet nemen en waar je rekening mee kunt houden. Op die manier kun je optimaal genieten van je stedentrip, zonder dat het weer een spelbreker wordt.