Europa

Weerbericht

Weerbericht Europa

Het weer in o.a. Parijs, Berlijn en Milaan

Het weer in o.a. Parijs, Berlijn en Milaan

Geplaatst op maandag 16 mei 2022 om 09:45 door Ed Aldus

Vandaag is het in Berlijn zonnig en blijft het droog. De maximumtemperatuur komt uit op ongeveer 26 graden. Morgen begint de dag met tamelijk veel bewolking en valt er een enkele bui. In de middag komt de zon vaker tevoorschijn en wordt het 21 graden. Op woensdag en donderdag is het vrij zonnig en blijft het droog. Het wordt warmer met op woensdag een temperatuur van 24 graden en op donderdag een maximumtemperatuur van 29 graden.

Voor diegenen die een stedentrip doen naar Londen ziet het weer er de komende tijd goed uit. Vandaag is het wisselend bewolkt en bestaat de kans op een lichte regenbui. Het wordt 's middags 21 graden. Op dinsdag en woensdag zijn er perioden met zon en daarbij is het op dinsdag zomers warm met een temperatuur van 26 graden. Op woensdag wordt het 23 graden en bestaat er in de avond kans op een bui. Donderdag laat de zon zich vaak zien en blijft het droog. Het kwik in de thermometer loopt dan op naar gemiddeld 24 graden.

Het weer in Barcelona blijft de komende dagen droog. Vandaag, dinsdag en de dagen erna schijnt de zon volop met soms lichte bewolking. In de middag wordt het ongeveer 23 of 24 graden.

Voor een stedentrip naar Milaan is het wellicht veel te warm. De zon schijnt volop en het blijft droog. Vandaag komt de temperatuur uit op een graad of 30 en morgen wordt het maar liefst 32 graden. Ook op woensdag en in de tweede weekhelft blijft het erg warm met in de middag temperaturen tussen 29 en 33 graden.

In Dublin is het maandagmiddag wisselend bewolkt en neemt de kans op een bui af. De temperatuur komt in de middag niet veel hoger uit dan 19 graden. Dinsdag is een bewolkte dag met enkele buien. De temperatuur gaat merkbaar omlaag en komt niet hoger meer uit dan 15 graden. Woensdag valt er nog een bui, op donderdag blijft het droog met geregeld zon. De temperatuur komt 's middags uit op ongeveer 16 graden.

5800976_source.jpg
Foto: Simone Wiersema uit Hellevoetsluis