Australië / Oceanië

Weerbericht

Weerbericht Nederland

Stedentrip Weerbericht

Stedentrip Weerbericht

Geplaatst op woensdag 27 september 2023 om 06:15 door Ed Aldus

Op zoek naar jouw volgende spannende stedentrip? Of je nu de sfeer van Parijs wilt proeven, Londen wilt verkennen, cultuur wilt opsnuiven in Rome of wilt genieten van de zon in Barcelona, wij bieden het meest actuele weerbericht om je reis tot in de puntjes te plannen. 

Het weer in Madrid is vandaag en op donderdag zonnig en zomers warm, met een maximumtemperatuur van 28 of 29 graden. Vrijdag en in het weekend blijft de zon schijnen en wordt het zelfs nog een beetje warmer, met een maximum van 31 graden. Bezienswaardigheidstip: Verken het prachtige Koninklijk Paleis van Madrid.

In Londen is het op woensdag en donderdag wisselend bewolkt en overwegend droog. Woensdag wordt het 23 graden, donderdag rond de 19 graden. Op vrijdag neemt de bewolking toe en valt er wat lichte regen, met een temperatuur van 21 graden. Zaterdag heeft perioden met zon, en op zondag kan er een bui vallen. Bezienswaardigheidstip: Breng een bezoek aan de iconische Tower Bridge.

In Oslo begint de dag op woensdag met regen, maar de zon komt er later bij en het wordt droog, met maximaal 18 graden. Op donderdag en vrijdag is het licht wisselvallig, met een enkele bui en af en toe zon. Zaterdag belooft de mooiste dag te worden met volop zon, en zondag blijft het ook goed weer met 15 graden. Bezienswaardigheidstip: Ontdek het prachtige Vigelandpark.

In Athene is het op woensdag en donderdag zonnig en warm, met een middagtemperatuur van 30 of 31 graden. Ook op vrijdag en in het weekend blijft de zon schijnen, met temperaturen rond de 29 of 30 graden. Bezienswaardigheidstip: Bezoek de beroemde Akropolis van Athene.

Het weer in Parijs is op woensdag en donderdag mooi, met veel zon en droog weer. Woensdag wordt het 27 graden en op donderdag 24 graden. Op vrijdag laat de zon zich regelmatig zien, maar er kan ook een bui vallen, met een temperatuur van 24 graden. In het weekend wordt het zonnig en blijft het droog, met op zondag een maximum van 27 graden. Bezienswaardigheidstip: Verken het prachtige Louvre Museum.

Het weer in Praag is op woensdag en donderdag zonnig en droog, met een zomerse 26 graden. Vrijdag heeft flinke perioden met zon en blijft het droog, met een temperatuur van 26 graden. Zaterdag wordt bewolkter en kan er een bui vallen, met een maximum van 20 graden. Zondag belooft beter weer, met meer zon en 22 graden. Bezienswaardigheidstip: Bezoek de historische Praagse Burcht.

In Brussel is het op woensdag en donderdag heerlijk met veel zon en enkele wolkenvelden, zonder neerslag. Woensdag wordt de warmste dag met 24 graden, donderdag wordt het 21 graden. Op vrijdag domineert de bewolking en vallen er buien, met een temperatuur van 18 graden. In het weekend verbetert het weer, vooral op zondag met veel zon en 23 graden. Bezienswaardigheidstip: Verken het prachtige Atomium

Met dit weerbericht ben je goed voorbereid op je stedentrip naar deze prachtige steden, en kun je je avonturen plannen met het weer in gedachten. Veel plezier op je reis!