Ontdek Tirol!

Tirol - Vakantie in het hart van de Alpen

Van onze partner Visit Tirol

In Tirol hebben skiërs en snowboarders keuze uit 80 skigebieden met in totaal 3.400 kilometer pistes in alle categorieën en verschillende sneeuwhoogtes. 

>  Meer informatie op www.visittirol.nl

WIN-WIN-WINtersportactie!

Buienradar heeft 3x een exclusieve wintersportreis weggegeven. De WIN-WIN-WIntersportactie is beëindigd.

Over Tirol

In Tirol kun je, of je nu beginner of professional bent, altijd terecht voor een geweldige skivakantie. Tirol biedt fantastische wintersportmogelijkheden. Uiteraard heb je hier een skipas voor nodig. De hypermoderne skiliften brengen je snel en comfortabel naar de top. In Tirol zijn er verschillende skischolen die je niveau van skiën en snowboarden graag helpen verbeteren. Daarnaast zijn er speciale parken in Tirol waar je rails hebt om te grinden en genoeg jumps en pipes om speciale trucs uit te voeren. 

Met scherpe arrangementen voor gezinnen, veelzijde evenementen en een uitgebreide après-ski aanbod, biedt Tirol alle benodigdheden voor een geslaagde vakantie!  

Populaire skigebieden in Tirol

Achensee
Bergachtige streek met een vleugje maritieme flair: de regio rondom Achensee is een gevarieerde en gezinsvriendelijke bestemming in alle seizoenen.

Sölden
Dankzij de vele gletsjers, bergen en weilanden is Sölden, met een oppervlakte van 467 m2, de grootste gemeente in Oostenrijk.

Ischgl 
Het smalle bergdal is internationaal bekend door de winterhotspots Ischgl, Galtür en Kappl.
Innsbruck 
De Tiroolse hoofdstad heeft alles wat een wintersport-stad nodig heeft.